PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAAN
1. Taustatietoja yrityksestä / organisaatiosta / järjestöstä
Omistaja tai ylläpitäjä
Tanja Kukko ja Teemu Kukko
Toimiala
kahvila ravintola
Perustamisvuosi
Perustettu 1996 ja muotoiltu tähän päivään malliin 2000 luvulla
2. Liikeidea ja toiminta-ajatus
Laadukkaita tuotteita ja kevyitä lounaita
3. Yrityksen / organisaation / järjestön henkilökunta: koulutus, työkokemus. Mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?
10 Henke koulutukset vaihtelee kaikki voi oppii tekemällä sanoo Tanja
4. Ota selvää seuraavista asioista
Miten yritys / organisaatio / järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan?
Oma valvomalla ja pitämällä tavaroista huolta
Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?
sähköpostilla ja watsapilla
Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
kaaviolla heillä on semmonen kaavio
Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?
virkistys päivillä
Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?
Mainostamalla ja imago laadukas
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti