maanantai 16. toukokuuta 2016

PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAAN

PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAAN


1. Taustatietoja yrityksestä / organisaatiosta / järjestöstä

Omistaja tai ylläpitäjä
Tanja Kukko ja Teemu Kukko

Toimiala
 kahvila ravintola

Perustamisvuosi 
 Perustettu 1996 ja muotoiltu tähän päivään malliin 2000 luvulla

2. Liikeidea ja toiminta-ajatus 
  Laadukkaita tuotteita ja kevyitä lounaita

3. Yrityksen / organisaation / järjestön henkilökunta: koulutus, työkokemus. Mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen? 
  10 Henke koulutukset vaihtelee kaikki voi oppii tekemällä sanoo Tanja

4. Ota selvää seuraavista asioista

Miten yritys / organisaatio / järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan?
  Oma valvomalla ja pitämällä tavaroista huolta

Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?
 sähköpostilla ja watsapilla
Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
 kaaviolla heillä on semmonen kaavio

Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?
 virkistys päivillä

Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?     
 Mainostamalla ja imago laadukas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti