LOISTAVA ALKU
Aloitin viimeinen viikon keskiviikkona baarityöskentelyn tutkinnonosan Skogster baarissa.
Meidän työ viikko koostuu neljästä työpäivistä ja se tarkoittaa, että viiden työpäivän työt tehdään neljässä päivässä, se myös tarkoittaa, että sinulla on kolme päivän vapaat ennen kuin työt alkaa.
Keskiviikko aloitin klo 13:00 valmistelemalla kahvilaa, koska joka päivä klo 14:00-22:00 on kahvila toimintaa ja totta kai tehdään drinkkejä ja muita alkoholi juomia kahvilan aikana mutta klo 22:00 eteenpäin on baarityöskentelyä. Keskiviikkona valmistelet koko viikon työt eli lajittelet pullot ja hyllytät niitä ja kuorman purkua ja kaikkia sellaista.
Seuravana päivänä oli opiskelija pilieitä ja minun tehtävä siinä iltana oli plokkarina koko illan aikana ja mielestäni se oli loistava tapa päästä minut töihin sillä tavalla, koska näet mitä muut tekevät ja samalla paikat tulee tutuksi kun näet mitä menee mihinkin.
¨
Minulle sattui mahtava pomo joka oikeasti välittää, että opit asiat oikein ja kivalla tavalla.
Olen jo myynyt ja tehnyt paljon juomia kolmosella ja nelosella päivällä jo, kassan käyttö on vähän halussa mutta kokemuksen kautta hallitsen sitäkin samalla tavalla kuin hallitsen drinkkien teko.
Ensi viikolla meillä on kiva tapahtuma jonka olen todella innoissani siitä.
Tulen kirjoittamaan tänne joka työviikon jälkeen.



Kuulostaa siltä, että on ollut hyvä startti! :) KIvasti kirjoitat siitä, mitä olet tehnyt ja myös, missä on vielä eniten opittavaa. Tsemppiä tuleviin työpäiviin!
VastaaPoista